Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laurence Luyten : "Passie voor Dierenwelzijn en Hugo: Samen bouwen aan een Diervriendelijk Olen met CD&V"

Laurence Luyten foto rr

Laurence Luyten (28), staat bekend als een  enthousiaste Olenaar met een groot hart voor dieren. Als trotse CD&V kandidaat (plaats 13 op 13/10) voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, wil de captain van de damesvoetbalploeg van Oevel,  een thema dat haar nauw aan het hart ligt, onder de aandacht brengen: dierenwelzijn.

"Dieren spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven en ze verdienen de beste zorg en bescherming", zegt Laurence.   "Ze zijn vaak de beste en trouwste vriend tegen de eenzaamheid.

Hugo, mijn tweejarige bouvier, vergezelt me overal. Van tripjes naar zee tot tripjes met de CD&V, maar ook als hulphond op de zomerschool waar ik lesgeef tijdens de zomervakantie. We zijn onafscheidelijk en ik weet als geen ander dat de liefde die je van een dier krijgt, van onschatbare waarde is.

Daarom wil ik in Olen ook ijveren voor meer aandacht voor dierenwelzijn. Zoals wel eens gezegd wordt bij ons in de familie ‘mensen die niet goed zorgen voor dieren, zorgen ook niet goed voor elkaar.’

Om deze boodschap kracht bij te zetten, heb ik een verkiezingsbord ontworpen waarop ik samen met Hugo sta. Hij is een deel van mijn leven. Hugo en ik vragen om jouw steun. Laten we samen bouwen aan een Olen waarin respect en zorg voor iedereen centraal staat."  Foto LL.

Laurence Luyten foto rr

Deel dit artikel